Genç tüketicilerde marka bilincinin oluşması ve marka sadakati kavramlarının incelenmesi ve konu ile ilgili bir uygulama - Ceritoğlu, Ayşe Bahar (My University, 2004)
unknown
Keywords: Marka; Marka Bilinci; Marka Sadakati; Tüketici Davranışı