Bilişsel haritalama ve kamusal alan Zaman ve Mekan ilmekleri deneyim örgüleri - Süalp, Z. Tül Akbal (My University, 1999)
unknown
Keywords: Filmler; Gösteri sanatları; Sinema Filmleri-Kurgu; Topluluk önünde gösteriler