Gulam Sa’leb (ö.345/ 956) ve Yakutetu’s-sırat fi ğaribi’l-Kur’an’ı - Kantarcı, Bekir (My University, 1991)
unknown
Keywords: Din; GULAM SA’LEB [ö.345/ M.956]; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TEFSİR; Tefsir ve tefsir ilmi