2,5 aylık yaz okulu spor etkinliklerinin 8-10 yaş grubu kız ve erkek çocukların vücut yağ kütlesi ve yağsız vücut ağırlığı üzerindeki etkilerinin incelenmesi. - Dergin, C. Banu (My University, 1996)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR, ÇOCUKLAR İÇİN