Yetişkin kadınların meme kanserine yönelik bilgi düzeyleri ve risk algılamaları ile “kendi kendine meme muayenesi” eğitimininin değerlendirilmesi - Atlı, Özgül (My University, 2002)
unknown
Keywords: Fiziksel hastalık ve verilen hizmetler; Kanser; Toplumsal refah sorunları