Tıp alanında bilgi hizmetlerinin standardizasyonu ve Türkiye’deki uygulamalar - Tunç, Metin (My University, 2006)
unknown
Keywords: Bilgi Hizmetleri_Tıp; Bilgi ve Belge Yönetimi; Standartlar_Bilgi Hizmetleri