Çağdaş Türk bestecilerinin piyano eserlerinin eğitim amaçlı olarak kullanılabilirliği - Sönmezöz, Feyza (My University, 1998)
unknown
Keywords: Belirli çalgılar ve müzikleri; elektrofonik; Klavyeli; mekanik; Müzik; MÜZİK-EĞİTİM; MÜZİK-PİYANO ESERLERİ--TÜRK; Müzisyenler, Türk; Piyanolar; vurmalı çalgılar