Euro’ ya geçiş ve Euro para birimli tahvil piyasalarının yapısı ve işleyişi üzerine bir araştırma - Türkkan Aydoğdu, Sevgi (My University, 2001)
unknown
Keywords: Döviz; Ekonomi; EURO; Finansman ekonomisi; Para; TAHVİL PİYASALARI