Türkiye’de sigorta şirketlerinde satış teşkilatlanması ve teşkilatlanmayı etkileyen faktörler - Çiçek, Kemal (My University, 1993)
unknown
Keywords: Genel yönetim; SİGORTACILIK-PAZARLAMA; SİGORTACILIK-TÜRKİYE