Maliye Bakanlığı tek düzen hesap planı, planda yer alan 8 no’lu grubun kullanımına ilişkin öneriler ve bir anket çalışması - Akgül, Başak Ataman (My University, 1996)
unknown
Keywords: Muhasebe; Tek Düzen Muhasebe Sistemi; Yönetim ve yardımcı hizmetler