Proje tabanlı öğrenme yönteminin sosyal bilgiler öğretmen adaylarının çevresel vatandaşlık düzeylerine etkisinin değerlendirilmesi üzerine bir karma desen araştırması - Bülbül, Yüksel (My University, 2017)
Sosyal bilgiler öğretmenliği. ABSTRACT social sciences teacher.
Keywords: Çevre eğitimi; Çevre sorunları; Çevresel bilgi; Çevresel davranış; Çevresel tutum; Çevresel vatandaşlık; Eğitim öğretim; Environmental attitude; Environmental behavior; Environmental citizenship; Environmental education; Environmental issues; Environmental knowledge; Öğretmenler; Proje tabanlı öğrenme yöntemi; Project based learning method; Social sciences; Sosyal bilgiler; Türkiye; Yetiştirilmesi