ÖLÜMÜNÜN 50. YILINDA VETERİNER KİMYAGER ORD. PROF. FAZLI FAİK YEĞÜL (1882 - 1965) - (:unkn) unknown (My University, 2015)
"İzmir Veteriner Hekimler Odası'nın kuruluş tarihçesi", http://www.izmir-vho.org/tarihce.asp. Cemiyetin adı 1910'da askerî baytarların da katılmasıyla Baytar Mekteb-i Âlisi Mezunîn Cemiyeti olarak değişti ve cemiyetin faaliyeti 7 Haziran 1914'de sonlandırıldı
Keywords: Tarih