İşletmelerde biçimsel örgüt yapısı olarak bürokrasi kavramı, tarihsel gelişimi ve çağcıl yorumu ile bir turizm işletmesinde uygulama - Aşkun, Olcay Bige (My University, 1997)
unknown
Keywords: BÜROKRASİ; Genel yönetim; Yürütmenin yönetimi