Türk aydınlarının dine ve din eğitimine bakışları: (Türk basınında din-ahlak öğretimi ve İmam Hatip Liseleri ile ilgili yazılanlar) - Torun, Tuğba (My University, 2003)
unknown
Keywords: Din; Eğitim, Din; İslam Dini; Tasavvuf ve tarikatlar