Kardiyovasküler problemli hastalarda dış basınç pompası (enhanced eksternal counterpulsation (EECP)) tedavisinin yaşam kalitesine etkisi - İnce, Ayşegül (My University, 2004)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kalp Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri