Fatih devrinde belli başlı tarikatlar ve zeyniyye - Öngören, Reşat (My University, 1990)
unknown
Keywords: Din; FELSEFE-İSLAM FELSEFESİ; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TARİKATLAR-OSMANLI; İSLAM DİNİ-ZEYNİYYE; Tarikatlar; Tasavvuf ve tarikatlar