Suriye bölgesinde bir Osmanlı valisi ve imajı: Cezzar Ahmet Paşa ( TSMA, nr. E. 4079’ daki Takrir ve Nizam- name- i Mısr adlı iki raporun neşir ve tahlil denemesi) - Emecen, Ayşe (My University, 1994)
unknown
Keywords: CEZZAR AHMET PAŞA; OSMANLI TARİHİ-SURİYE VİLAYETİ