Jüvenil diabetes mellituslu olgularda tükrük immunoglobulin A,çürük ve periodontal ilişki - Akyüz, Serap (My University, 1987)
unknown
Keywords: Cerrahi; DİŞ HASTALIKLARI; Diş hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp-Şeker Hastalığı