Endüstri ürünleri tasarımı açısından ambalajın incelenmesi ve ambalaj tasarım yöntemi için bir model önerisi - Ertem, Hakan (My University, 1999)
unknown
Keywords: AMBALAJ TASARIMI; Dekoratif sanatlar; Endüstriyel sanat ve tasarım; Güzel ve dekoratif sanatlar