Fıkhi açıdan ötanazi ve tedavinin esirgenmesi - Baydar, Tuba Erkoç (My University, 2017)
Ötanazi ve tedavinin esirgenmesi hayatın sonunda karşılaşılan en önemliproblemlerden ikisini ifade eder. ABSTRACT Euthanasia and the withholding treatment constitute the two most importantproblems encountered at the end of life
Keywords: Dini yönler; Hukuk; ıslam; İslam; İslam dini; İslam hukuk; Ötanazi; tedavi Euthanasia; withholding treatment