Türk vergi hukukunda vergiyi dolanmaya yönelik işlemlerle mücadele araçları - Koruk, Alperen Asım (My University, 2017)
Vergi yükümlüsünün vergiye karşı tepkileri arasında gösterilen davranışlarından kimisi hukuka aykırı iken kimisi hukuka uygun olarak gerçekleşmektedir.

While some of the behaviors shown among the reactions of the taxpayer to the taxation are illegal, some have occurred in accordance with the law.
Keywords: Base Erosion and Profit Shifting; Economic Approach; Ekonomik Yaklaşım İlkesi Bypassing Tax; Hukuk ve mevzuat; Matrah Aşındırma ve Kar Aktarımı; Muvazaa; Peçeleme İşlemi; Tax Avoidance; Tax Evasion; Tax Veiling; Türkiye; Vergi; Vergi hukuku; Vergi kaçırma; Vergiden Kaçınma; Vergiyi Dolanma