Geriatrik hastalarda genel anestezi ve tiva (total intravenöz anestezi) uygulaması sonrasında erken postoperatif hörokognitif fonksiyonların değerlendirilmesi - Gürsoy, Tolga (My University, 2010)
unknown
Keywords: Anesteziyoloji; Tıp