Klasik dönem Osmanlı toplumunda Anadolu kadınının iktisadi etkinliği üzerine bir deneme - Koca, Kadriye Yılmaz (My University, 1997)
unknown
Keywords: Ekonomi; Ekonomik durum ve koşullar; Kadın-türkiye-çalışma Yaşamında