Boyun ağrılarında biofeedback ile kas gevşetme eğitiminin etkinliği - Apelyan, Arman (My University, 2002)
unknown
Keywords: Cerrahi; Ortopedi; Rehabilitasyon; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp-fiziksel Tıp