İnas sanayi-i nefise mektebi ve mezunları - Paşalıoğlu, Hacer Banu (My University, 1996)
unknown
Keywords: coğrafi; Güzel ve dekoratif sanatlar; kişilere göre ele alış; Resim sanatı; RESSAMLAR,TÜRK; Tarihi