Türkiye`de afiş tasarımı ve kültürel afiş tasarımları (Sinema afişleri) - Alphan, Sinem Elif (My University, 1997)
unknown
Keywords: Afiş; Baskı işleri ve baskılar; Grafik Sanatlar; Güzel ve dekoratif sanatlar