Endoskopik girişim sonrası bakteriyemi sıklığı - Ülker, Songül (My University, 1995)
unknown
Keywords: Hastalıklar; HEMŞİRELİK-İÇ HASTALIKLARI; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-İÇ HASTALIKLARI