Tip 2 diyabet hastalarında diyabet eğitimlerinin etkinliği - Yılmaz, Recep (My University, 2017)
Diyabet eğitimleri tip 2 diyabet hastalarının biyokimyasal sonuçlarında vebilgi düzeylerinde fark oluşturabilmektedir. ABSTRACT Diabetes education can make a difference in biochemical results andknowledge levels of type 2 diabetic patients
Keywords: diabetes education; Diyabet; diyabet eğitimi; Eğitim; health policies; Sağlık; sağlık politikaları Type 2 diabetes; Sağlık politikası; Tip 2 diyabet; Türkiye; Yönetim