İstanbul’da çalışan kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarının doğum şekli ile ilgili görüş ve önerileri - Bülbül, Gülnihal (My University, 2012)
unknown
Keywords: Doğum_Kadınlar; Halk Sağlığı; Kadın Hastalıkları ve Doğum