Tahmin et- gözle-açıkla stratejisine dayalı fen öğretiminin ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin bilimsel süreç becerilerine ve başarısına etkisinin araştırılması - Kara, Elif (My University, 2017)
Değişen 4+4+4 eğitim sistemine göre ilkokul kademesinin son basamağı olan 5. Sınıf, ortaokul kademesinin ilk basamağı olmuştur.

According to the changing 4 + 4 + 4 education system, the 5th grade, the last step of the primary school level, is the first step of the middle school level.
Keywords: Bilimsel Süreç Becerileri poe strategy; Eğitim ve öğretim (İlk); Fen bilgisi; Fen Eğitimi; science education; science process skills; TGA stratejisi; Türkiye