Behçet hastalığında antikardiolipin antikorlarının prevalansı ve klinik önemi - Tokay, Sena (My University, 1996)
unknown
Keywords: Behçet Hastalığı; Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri