Dünya’da çevre kirlenmesi ve İstanbul örneği - Öztürk, Meltem (My University, 1991)
unknown
Keywords: ÇEVRE KİRLENMESİ-DÜNYA’DA; ÇEVRE KİRLENMESİ-TÜRKİYE-İSTANBUL; Çevresel sorunlar; Toplumsal sorunlar