Üst birinci molar distalizasyonunda bimetrik distalizasyon arklarının klinik etkinliğinin araştırılması - Doğanay, Aysun (My University, 1996)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; ORTODONTİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri