Bir grup tip 2 diyabet hastasında coop-wonca işlevsel durum ölçeklerinin Türkçe geçerlik güvenirlik pilot çalışması - Çalışkan, Ali Rıza Gökhan (My University, 2008)
unknown
Keywords: Aile Hekimliği; Hastalıklar; Tıp