İdyopatik trombositopenik purpuralı hastalarda yüksek doz ve standart doz metil prednizolon tedavilerinin etkinliklerinin karşılaştırılması - Alpdoğan, Önder (My University, 1996)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Hematoloji; İç Hastalıkları; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kan hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri