Performans değerlemenin toplam kalite yönetimindeki yeri, önemi ve hipotez testi yardımıyla bir araştırma - Yeşiloğlu, Özbey (My University, 1998)
unknown
Keywords: PERFORMANS DEĞERLEME; TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ