Zorbalık davranış eğilimi ölçeğinin geçerlilik ve güvenilirlik çalışması - Satan, Ayşin; Kulaksızoğlu, Adnan (My University, 2008)
zorbalık davranış eğilimi ölçeğinin geçerlilik ve güvenilirlik çalışması
Keywords: Zorbalık davranış eğitimi, güvenirlik, geçerlilik