Mukozaya yapışan vajinal tabletlerden ilaç serbestleşmesinin incelenmesi - Bayhan, Ayşegül (My University, 1991)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMASÖTİK