Bazı sübstitüe-2,4-dihidro-3H-1,2,4-Triazol-3-Tiyon türevi bileşiklerinin invivo metabolizması - Oruç, Emine Elçin (My University, 1997)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Kimya, Tıbbi ve farmasötik; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri