İstanbul Telefon Başmüdürlüğü’nde çalışan telefon operatörlerinin stres-iş doyumu ilişkisinin incelenmesi - Küçükaslan, Aslı (My University, 1994)
unknown
Keywords: Genel yönetim; İŞ TATMİNİ; Personel yönetimi; STRES-İŞ HAYATINDA