6769 sayılı sınai mülkiyet kanunu hükümleri çerçevesinde marka hakkının kullanılması - Coşğun, Gizem (My University, 2017)
Marka, bir teşebbüsün ürettiği mal veya hizmeti bir başka teşebbüsün ürettiği mal veyahizmetten ayırt edebilmek için kullanılan işarettir. ABSTRACT A trademark is a sign that is used to distinguish goods or services produced orsupplied by an undertaking from goods or services produced by another undertaking.
Keywords: Fikri haklar; Hukuk ve mevzuat; Marka hakkı; Marka Trademark; Mülkiyet; Telif hakkı; Türkiye