18- 24 yaş erkek üniversite talebelerinin aerobik (Max VO2) kapasitelerinin (endirekt metodla) tespiti ve gelişim için tavsiyeler. - Toksöz, İlhan (My University, 1988)
unknown
Keywords: BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR-FİZYOLOJİ; SPOR-FİZYOLOJİ