Havass-ı Refi’a Mahkemesi 556 numaralı kadı defterine göre 1828-1844 (1244-1260) tarihlerinde Eyüp’ün sosyal ve ekonomik yapısı - Karaca, Yılmaz (My University, 1997)
unknown
Keywords: Ekonomi; Ekonomik Durum Türkiye; Ekonomik durum ve koşullar