Yarı Einstein-Weyl manifoldları üzerine - NURCAN, AYŞE FÜSUN (My University, 2023)
Bu ¸calı¸smanın amacı, yarı Einstein-Weyl manifoldları ¨uzerinde ¸calı¸smaktır. Bu bildiride, ¨oncelikle, tamamlayıcı vekt¨or alanı ile yarı Einstein-Weyl manifoldunun ¨ureteci arasında ilgin¸c bir ili¸ski elde edilmi¸stir ve bir ¨ornekle desteklenmi¸stir. Daha sonra, yarı konform d¨uz yarı Einstein-Weyl manifoldunun e˘grilik tens¨or¨un¨un elde edilmesinin ardından, yarı konform d¨uz yarı Einstein-Weyl manifoldu ile ilgili bazı gerek ve yeter ¸sartlar elde edilmi¸stir.
Keywords: Yarı Einstein-Weyl manifold; Yarı konform e˘grilik tens¨or¨u; yarı konform d¨uz manifold