Fabrika yönetiminde maliyet analizlerinin rolü ve maliyet-hacim ilişkileri. - Erem, Tunç (My University, 1968)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Mali yönetim; MALİYET ANALİZİ; Organizasyon ve finansman