Bir yıl süreli ölüm sigortaları’nda uygulanan bölüşmeli / eksedan reasürans anlaşmaları parametrelerinin duyarlık analizi - Terzioğlu, Volkan (My University, 1996)
unknown
Keywords: hastalık; Ölüm; Sigorta; SİGORTA; yaralanmaya karşı sigorta; yaşlılık