Tendon rüptürü tedavisinde iki metalik implant modelinin geleneksel dikiş teknikleri ile karşılaştırılması (deneysel çalışma)Tendon rüptürü tedavisinde i - Ağır, İsmail (My University, 2009)
unknown
Keywords: İmplant; Ortopedi