Bir Hastanenin Acil Servisinde Semantik İletişim ve Süreç Gramerinin Grup Dinamiği İle Etkileşiminin irdelenmesi - Büyükgebiz, Oğuzhan (My University, 1999)
unknown
Keywords: Genel yönetim; GRUP DİNAMİĞİ; İLETİŞİM, YÖNETİMDE