Taekwondo’ da motorik özelliklerden esnekliğin performans üzerindeki rolü - Ramazanoğlu, Nusret (My University, 1989)
unknown
Keywords: Dinlence ve eğlence sanatları; Mücadele sporları; SPOR-UZAKDOĞU SPORLARI-FİZYOLOJİ