Etude de la structure romanesque dans Madame Bovary de Gustave Flaubert et Kiralık Konak de Yakup Kadri Karaosmanoğlu - Aydın, İlker (My University, 1996)
unknown
Keywords: Edebiyat; FRANSIZ EDEBİYATI-ROMAN; Fransızca edebiyat; Fransızca roman ve hikaye; Karaosmanoğlu, Yakup Kadri, 1889-1974; TÜRK EDEBİYATI_ROMAN